Online Diary .: Nak owl necklace please !

Sabtu, 23 Jun 2012

Nak owl necklace please !


Hari sabtu minggu lepas g KL , Then ade lha shopping barang sikit2 ,Antara satu sebab aku nak g pon sebab nak cari OWL NACKLACE ,banyak2 . tapi xmampu beli bnyk2 lha . just beli untuk diri sendiri dan untuk di jual , boley tahan gak harga dye . Tapi aku xmampu beli yang cantik2 sebab semua yang cantik2 stok dah habis . rasa nak nages gak kot . Hurm , Penang niey jarang kuar g QB , lagypon xtahu kalau kat QB kat kedai mana ? yang tahu pon dorang cakap kat FOREVER 21 , itu pon bila tahun aku nakg , aku nak sangat cari yang jenis cam niey 

*Kalau boley nak cari sebijik cam niey , sape ade jual ? g thu okie .



Aku haya mampu ada yang niey jea , itu pon yg belah kiri jea , aduhh sedey ow xdapat .


*ini jea mampu .

Kalau boley nanty sape2 yang ada nak jual RANTAI OWL yg macam2 jenis nnty tanye2 lha aku same tau . aku nak sangat . nak buad koleksi peribadi . Hee :) Harga bagy lha yang berpatutan eh . :) , haha xsabar niey .

NAK BUAD KOLEKSI JADI MACAM NIEY 



* BANTU LHA SAYA CARI YE . (farahdiyanazmin.blogspot.com)





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 ulasan:

Mr Purple berkata...

eh .. bkn ke x leyh pkai owl neckale nih...simbol ape ntah ..

http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/bgchocolate2.jpg



 
Copyright © . All Right Reserved by FarahDiyana mr. AF